Redaktør til LEAPS

Gør en forskel for grundskolen og det 21. århundredes skoleinitiativ. Vi søger en redaktør til koordinering af den faglige kommunikation om LEAPS til lærere, skoleledere og andre interessenter, der i stigende omfang søger adgang til LEAPS erfaringer og resultater. Redaktøren er tilknyttet på konsulentbasis svarende til en indsats på 2-3 dage pr. uge.

Alsion.jpg

LEAPS er et særdeles spændende og langsigtet helskoleudviklingsprojekt, der er helt på forkant med den nyeste læringspraksis. LEAPS sætter læring og engagement i centrum gennem projekter, som eleverne oplever som autentiske og med særlig vægt på science. LEAPS er baseret på pt fire spydspidsskoler.

Kata Fonden er en katalysator for læring og innovation i det danske samfund. Fonden blev stiftet som en almennyttig fond af familien bag Danfoss og arbejder tæt sammen med en række andre danske fonde. Vi er et team af specialiserede projektledere. Vores mission er at omsætte ny viden til praksis.

Stillingen
Redaktøren får ansvaret for den løbende faglige kommunikation gennem eksisterende og nye webbaserede medier. Du skal både bearbejde og videreformidle eksisterende materiale samt skrive nye tekster. Herudover vil du blive involveret i Kata Fondens generelle kommunikation.

Du vil referere til fondens direktør og vil arbejde tæt sammen med fondens projektchef samt projektleder for udvikling og dokumentation.

Kvalifikationer
Vi forventer, at du har:

 • en pædagogisk uddannelse på master eller PhD niveau
 • betydelig erfaring fra arbejde både i og uden for grundskolen
 • erfaring med kommunikationsarbejde, herunder skriftlig kommunikation til beslutningstagere
 • evne til at gøre tekster modtagerrettede og med fokus på de essentielle budskaber
 • erfaring med professionel brug af sociale medier, sharepoint og standard CMS

Vi tilbyder

 • en arbejdsplads med store ambitioner, der gerne går helt nye veje for at udvikle fremtidens læringsmodeller
 • tæt samarbejde i et team med danske og udenlandske eksperter
  personlig udvikling og læring drevet af den nyeste læringspraksis
 • du skal påregne en mødedag i Sønderborg pr. uge
  honorar efter aftale

Vores ansatte har deres hjemmebase i både Jylland, Fyn og Sjælland.

Er du interesseret, så send senest den 28. august 2018 en kort mail vedlagt CV til info@katafonden.dk. Vi afholder samtaler løbende, så du skal ikke vente.

Læs mere om Kata Fonden og LEAPS projektet på www.katafonden.dk

Kata fonden
3840 5414
Alsion 2
DK-6400 Sønderborg